123 456 789

[email protected]

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

СРЕЩА НА ТЕМА „ДВИЖИМ СЕ БЕЗОПАСНО“ В УЧИЛИЩЕ „СВ. СЕДМОЧИСЛЕНИЦИ“ – ЛОВЕЧ

Във връзка със Световния ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортните произшествия, на 18 ноември в ЧНУ „Св. Седмочисленици“ – Ловеч се състоя среща на тема „Движим се безопасно“. На срещата присъстваха Ловчанският митрополит Гавриил и отец Любомир Казашки, учениците и учителите от училището, възпитаниците на от „Детска полицейска академия“ при СУ „Тодор Кирков“ с ръководител г-жа Детелина Карапетрова, служителите на РУ Ловеч ст.инспектор Виолета Маринова и инспектор Цветомир Цанков.

За събитието децата от училището бяха подготвили изложба, табло с правилата на движение и макет на уличното движение, както и ръчно изработени сувенири за своите гости. Възпитаниците на училище „Св. Седмочисленици“ демонстрираха нагледно своите умения да се движат безопасно, както и своите познания по безопасно движение по пътищата. От своя страна учениците от по-горни класове от ДПУ „Тодор Кирков“ останаха удовлетворени от верните отговори на по-малките си нови приятели и ги поздравиха с кратка музикална програма.
Ръководството на Начално училище „Св. Седмочисленици“ беше подготвило и изненада за всички деца – създаване на най-дългия плакат на тема „Движим се безопасно“. Върху него всяко дете имаше възможност да използва въображението си и да изрази своите впечатления по темата.

Срещата, освен че бе изключително полезна за децата, бе изпълнена с много настроение, радост и усмивки.