123 456 789

[email protected]

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Малката певица Виктория Асенова – гордост за ЧНУ „Свети Седмочисленици“

https://www.lovech.bg/bg/novini/malka-pevitsa-s-18-nagradi-pya-na-kmeta-na-lovech

 

МАЛКА ПЕВИЦА С 18 НАГРАДИ ПЯ НА КМЕТА НА ЛОВЕЧ

Малката Виктория Асева Асенова изненада кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова като изпя в кабинета две песни – песента „На баща си дъщеря“ и коледна песен.

Посещението бе израз на благодарност за подкрепата, оказана на младия талант от страна на кмета. Виктория вече е носител на 18 награди от различни фестивали в страната, като това са много грамоти и медали. Част от тях бе донесе при кмета. На въпрос коя е най-ценната, Вики отговори: „Всички награди са ми скъпи!“

Виктория пее от петгодишна възраст в различни жанрове – световни хитове, фолклор, религиозни песни. Председатели на журитата са били известни имена като Лили Иванова, Мими Иванова, Веселин Маринов. Сега се готви за участия в изяви в Тутракан и Варна.

Вики е ученичка във втори клас на единственото Частно начално училище „Свети Седмочисленици“, тя бе придружена  от своите учители.

Като певица Вики промотира не само своя талант и училището, но и община Ловеч, подчерта Детелина Карапетрова, която е класен ръководител на втори клас. Отец Любомир Казашки, секретар на Ловчанската митрополия и също преподавател в училището, разказа за всекидневието на децата.

Кметът подари на гостенката коледен пакет и специална грамота за отличното представяне в национални и международни награди в раздел вокално изкуство, като й пожела да следва мечтите си с труд и упоритост.