123 456 789

[email protected]

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Успешно завърши първата учебна година на частно начално училище „Св. Седмочисленици“

На 29.05.2020 г. децата и учениците от ЧНУ „Свети Седмочисленици“ гр. Ловеч, получиха своите удостоверения за завършен клас и подготвителна група, в присъствието на Ловчанския Митрополит Гавриил, родители и учители. Митрополит Гавриил благодари на Бога за Неговата милост и подкрепа през първата учебна година на училището, както и на учителите и родителите за техния труд и усилия при обучението и възпитанието на децата. Той сподели, че въпреки трудностите учебната година е била успешна и ЧНУ „Св. Седмочисленици“ е направило първите се крачки към постигането на поставената цел: да предостави отлично обучение по програмите на МOН, но и да помогне на децата да израстнат добри християнчета, с православен мироглед, с любов към Бога и към хората, утвърдени в християнските добродетели, истински ученици на светите Седмочисленици.

Всяко дете получи от класния си ръководител грамота за успешно завършен първи клас или подготвителна група, а от Ловчанския владика – православна детска книжка за Св. Серафим Саровски, част от поредицата „За децата на България“, инициатива на Ловчанска Света Митрополия.

Пролетното слънце, усмивките на децата и всеобщото усещане за радост и тържество още веднъж оставиха впечатлението за успешното начало на едно благословено от Бога начинание.