123 456 789

[email protected]

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Училищен живот

Правила за прием

Вътрешният живот на училището се строи въз основа на православната етика и по отношение на ученика предполага наличие на три авторитета: духовенство, родители, учители. Пълноценен живот на училището е възможен само при съгласуване на тези авторитети.

Приемът на ученици в училището се осъществява по следния начин…

Още...

Ръководство за училищния живот

Пълноценният живот на училището е възможен само при спазване на определни правила. Те обхващат отношението към Православната вяра, учителите, учебния процес и съучениците. Всеки, който постъпва в разрез с тези правила, препядства постигането на мисията и целите на училището.

Още...

Учебни планове

Колективът на  ЧНУ ”Свети Седмочисленици” са учители с висше образование и професионален опит, които работят с индивидуален подход и много любов към учениците.

Учителите не само ще обучават своите ученици. Те ще ги вдъхновяват, възпитават!

Още...

Всяка година училището организира образователни екскурзии за децата, които включват посещение на исторически места, а също поклоннически пътувания – посещение на храмове и манастири.

Учебните програми в училището предвиждат и зелени училище или училище сред природата. Чрез този метод на обучение децата се потапят в красотата и премъдростта на Божието творение и чрез нея се докосват до неговия Създател. Чрез зелените училища децата имат възможност да практикуват своите теоретични знания и да срещнат десетки нови растителни и животински видове. Освен това, децата обогатяват своята култура, посещавайки различни забележителности.

Поверителност на личните данни

Законът изисква от нас да определим, въз основа на кое законово основание обработваме различни категории лична информация и да Ви уведомим за основанията и нашите цели, спрямо всяка категория обработвани лични данни.